icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Giraffe-hr

Giraffe HR: een 'thuis' om trots op te zijn!

HR professionals

Bij Giraffe HR kijken we verder dan alleen naar jouw ervaring en kennis. Dat is belangrijk, want een opdrachtgever huurt ons in dus we ontzorgen vanaf minuut één. We kijken na die eerste horde vooral naar jou als mens. Wat drijft jou, wat vind je leuk om te doen, waar word je gelukkig van (ook buiten werk)? We weten nooit wat voor opdracht er zal zijn wanneer jij beschikbaar komt voor de volgende, maar we zijn altijd in overleg over wat bij jou past.

We weten wél waarom opdrachtgevers zeggen “Doe mij een Giraffe!” en we weten waarom onze mensen bij ons werken.

Marjolein Reith
Marjolein Reith /
Business Manager

Bekijk onze vacatures

HR-expert

  • 32 - 40 uur
  • Landelijk
  • HBO/WO werk- en denkniveau
info & solliciteren

Junior HR-expert

  • 32 - 40 uur
  • Landelijk
  • Afgeronde WO opleiding
info & solliciteren

Wie we zijn?

Lees op de Nieuwspagina persoonlijke, openhartige verhalen van een heel aantal Giraffen, over wat ze doen in hun opdrachten en wat hen drijft.

Professioneel maar ook vlot en losjes

Giraffe HR = gewoon een prettig gevoel, professioneel, informeel. Bij de opdrachtgever ben je op visite en geef je alles (interimmen is echt een vak apart), bij ons ben je thuis. Je ziet ons niet wekelijks maar kunt 24/7 terugvallen op die support.

Alle ruimte voor wie jij bent

Er is alle ruimte voor wie jij bent; weinig procedures, veel maatwerk. De Business Manager behandelt je als gelijke, is oprecht geïnteresseerd en kent je. We communiceren open, respectvol en doortastend, vanaf het eerste moment dat we je spreken. We hebben geen recruiters en accountmanagers en houden de lijnen, ook richting The Human Network waar Giraffe HR onderdeel van uit maakt, kort.

Giraffe HR groeit

Maar we groeien niet om het groeien. Dat doen we doordacht en met behoud van ons typische Giraffe DNA. We zijn allemaal verschillende personen, maar gelijkgestemd. Van een aantal jaar ervaring tot doorgewinterde HR expert en alles wat daar tussenin zit.

Events en kennissessies

We organiseren meerdere malen per jaar bijeenkomsten met z'n allen, vooral met veel fun, en faciliteren kennissessies op onderwerpen die we interessant of inspirerend vinden.

op het strand
Met z'n allen op een beachevent
op het strand
Met z'n allen op een beachevent
Giraffe HR
Kennissessie op kantoor
giraffe hr
Gezelligheid

Midlancen: het beste van twee werelden

We staan continu open voor nieuwe collega’s die bij ons en bij onze opdrachtgevers passen. Jongere Giraffen krijgen vaak een vast loon, meer ervaren collega’s krijgen maandelijks een verloning op basis van de midlance-constructie. En vinden daarmee het ondernemende en de vrijheid waar ze behoefte aan hebben.

Op de pagina Expertise vind je voorbeelden van opdrachten die we doen, bekijk ook gerust LinkedIn profielen van onze experts voor meer beeld bij de diversiteit.

Onze Giraffen zijn ons kapitaal en die houden we graag heel. We zijn continu met je in gesprek over hoe het met je gaat en welke voorkeuren je hebt voor opdrachten en ontwikkeling. We praten niet zozeer over wat je doet, maar wat het met je doet.
Marjon Damen / Business Manager Giraffe HR

Benieuwd wat de experts van Giraffe HR voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!