icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Giraffe-hr

Giraffe HR: een 'thuis' om trots op te zijn!

HR professionals

Bij Giraffe HR kijken we verder dan alleen naar jouw ervaring en kennis. Natuurlijk is dat belangrijk, maar we kijken vooral ook naar jou als persoon. Wat drijft jou, wat vind je leuk om te doen, waar word je gelukkig van? We zoeken de opdracht die bij jou past.

Giraffe HR
Marjon Damen /
Business Manager

Bekijk onze vacatures

HR consultant

  • 32 - 40 uur
  • Landelijk
  • HBO/WO werk- en denkniveau
info & Sollicteren

Junior HR Consultant

  • 32 - 40 uur
  • Landelijk
  • Afgeronde WO opleiding
info & Sollicteren

Professioneel maar ook vlot en losjes

Giraffe HR = gewoon een prettig gevoel, professioneel, informeel. Bij de klant ben je op visite en geef je alles (interimmen is echt een vak apart), bij ons ben je thuis. Je ziet ons niet wekelijks maar kunt 24/7 terugvallen op die support.

Alle ruimte voor wie jij bent

Er is alle ruimte voor wie jij bent; weinig procedures, veel maatwerk. De Business Manager behandelt je als gelijke, is oprecht geïnteresseerd en kent je. We communiceren open, respectvol en doortastend, vanaf het eerste moment dat we je spreken. We hebben geen recruiters en accountmanagers en houden de lijnen, ook richting The Human Network waar Giraffe HR onderdeel van uit maakt, kort.

Giraffe HR groeit

Maar we groeien niet om het groeien. Dat doen we doordacht en met behoud van ons typische Giraffe DNA. We zijn allemaal verschillende personen, maar gelijkgestemd. Van een aantal jaar ervaring tot doorgewinterde HR professional en alles wat daar tussenin zit.

Events en kennissessies

We organiseren meerdere malen per jaar bijeenkomsten met z'n allen, vooral met veel fun, en faciliteren kennissessies op onderwerpen die we interessant of inspirerend vinden.

op het strand
Met z'n allen op een beachevent
op het strand
Met z'n allen op een beachevent
Giraffe HR
Kennissessie op kantoor
giraffe hr
Gezelligheid

Midlancen: het beste van twee werelden

We staan continu open voor nieuwe collega’s die bij ons en bij onze opdrachtgevers passen. Jongere Giraffen krijgen vaak een vast loon, meer ervaren collega’s krijgen maandelijks een verloning op basis van de midlance-constructie. En vinden daarmee het ondernemende en de vrijheid waar ze behoefte aan hebben.

Op de pagina Expertise vind je voorbeelden van opdrachten die we doen, bekijk ook gerust LinkedIn profielen van onze consultants voor meer beeld bij de diversiteit.

Onze Giraffen zijn ons kapitaal en die houden we graag heel. We zijn continu met je in gesprek over hoe het met je gaat en welke voorkeuren je hebt voor opdrachten en ontwikkeling. We praten niet zozeer over wat je doet, maar wat het met je doet.
Marjon Damen / Business Manager Giraffe HR
Interview

Midlancen is leuker dan ZZP’en!

Gerhard Jansen werkt nu drie jaar als midlancer, in verschillende HR-rollen bij verschillende opdrachtgevers. "Ik speelde al langer met het idee om ooit zelfstandig aan de slag te gaan als Human Resource professional. Maar na een gesprek met Dennis Linneman van Giraffe HR, kwam ik er achter dat ik eigenlijk vooral op verschillende opdrachten wilde werken."

Lees het interview

Benieuwd wat de consultants van Giraffe HR voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!