icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Giraffe-hr

Giraffe HR: dé dienstverlener op het gebied van HR

Lian en Dennis

Giraffe HR is een dynamisch huis vol positieve, eigenzinnige HR professionals. Interim HR professionals waarvan men vaak niet doorheeft dat we externen zijn, omdat we binnen no-time met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en hoge betrokkenheid aansluiten bij de organisatie waar we tijdelijk werken. En toch heeft de klant het ook vaak wél door: we werken doel- en projectmatig, komen snel tot de kern, benoemen en pakken door tot resultaat.

Annemarie
Annemarie Breetveld /
Business Manager

Vlot in de omgang, focus op resultaat

Eerst relatie, dan inhoud. We zijn professioneel met een bepaalde luchtigheid. En we leggen de lat hoog. In onze omgang staan gelijkwaardigheid, openheid, vertrouwen en humor centraal.

giraffe

Al jaren succesvol

De ondernemende manier van werken is kenmerkend voor Giraffe HR. Daar zijn de professionals op geselecteerd. Dat geldt ook voor hun communicatieve vaardigheden. Onze HR consultants doen vooral datgene waar ze blij van worden en dus waar ze goed in zijn. 

Bekijk de video van ons 10-jarig jubileum!

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is een verzameling van 20 bedrijven die gespecialiseerde professionals detacheren. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan The Human Network. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven
Ondanks dat onze midlance-constructie al jaren bestaat, is het een contractsvorm van de toekomst en modern werkgeverschap.
Annemarie Breetveld / Business Manager Giraffe HR

Benieuwd wat de consultants van Giraffe HR voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!