icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Giraffe-hr

Maron Cornelissen

HR Consultant

Wat Maron uniek maakt als HR consultant is het feit dat zij niet het geijkte pad heeft bewandeld in haar loopbaan. Haar achtergrond is een combinatie van HR & Sales wat heel sterk past bij het veranderende HR landschap.

Maron is een professional met een scherp oog voor organisatiedoelstellingen en creatieve wegen vindt om haar doelen te bereiken. Haar commerciƫle achtergrond maakt dat ze vanuit ervaring positief kritisch kan zijn op HR processen v.s. toegevoegde waarde voor organisatiedoelstellingen. Ze staat sterk in haar schoenen en heeft het natuurlijk vermogen je vragen te stellen die je aan het nadenken zetten. Ze is een toegewijde, ambitieuze en gedreven professional met een aanstekelijk enthousiasme en ontzettend eager om exceptionele resultaten ze bereiken binnen HR.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!