icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock
Werken bij Giraffe-hr

Onze consultants maken het verschil in de markt

experts

Onze HR-professionals zijn breed inzetbaar

Onze businessgerichte HR professionals zijn kritische gesprekspartners op niveau, brengen energie en zorgen voor resultaat. Op interim-basis zijn ze breed inzetbaar in de HR-lijn en voor HR-projecten en transities.

Neem contact op

Expertises

Giraffe HR is een in HR gespecialiseerde dienstverlener met focus op HR Interim en HR Optimalisatie. Wij werken met eigen consultants en weten door het Giraffe DNA het verschil te maken in de markt. We gaan uit van de sterke punten van iedere medewerker en doen ons uiterste best om deze zo optimaal mogelijk te ontwikkelen en in te zetten.

Diverse rollen

Van tijdelijk HR adviseur tot medior of senior HR Business Partner.

In veel sectoren thuis

We werken altijd intern, voor een bepaalde periode, bij toonaangevende (voornamelijk) profit-organisaties in een verscheidenheid aan branches.

Totaalpakket

Giraffen zijn businessgerichte HR professionals en zorgen voor resultaat.

Giraffen helpen bedrijven met het:

  • managen van reorganisaties;
  • verbeteren van HR processen;
  • opzetten van een leiderschapsprogramma;
  • integreren van twee HR Shared Service Centra;
  • opmaken van een business case voor een nieuw HR-systeem;
  • bedenken en leiden van een HR programma.

Samenwerken maakt sterker

Giraffe HR is een dynamisch bedrijf waar veel ambitieuze professionals met een hart voor HR werken. We werken met een pragmatische, no-nonsense insteek en schakelen snel. We zijn in staat om de “kleur” van de opdrachtgever aan te nemen en dezelfde taal te spreken maar toch het verschil te maken vanuit onze authenticiteit.

Ik heb veel vertrouwen in de expertise van Giraffe HR. Zij hebben goede mensen in huis en een goed netwerk waarin we opgenomen zijn.
Maurice Driessen / Projectmanager E-HRM/Sr. Adviseur HR Tilburg University

Benieuwd wat de consultants van Giraffe HR voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!