icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Giraffe-hr
Blog 05/07/2022

"Ik kijk ernaar uit om Giraffe HR nóg beter op de kaart te zetten!"

hr

"Helemaal nieuw bij The Human Network ben ik niet, want zo'n vierenhalf jaar geleden ben ik gestart als HR-consultant voor Giraffe HR. Een van de beste keuzes die ik had kunnen maken, want wat is het een leuke club. Na verschillende HR-rollen en een diversiteit aan bedrijven stap ik per 1 juli het leven van Business Manager in."

Business Manager
Marjolein Reith /
Business Manager

Over mij
"Mijn naam is Marjolein Reith, ik ben 31 jaar en onlangs verhuisd van het Westland naar de Achterhoek. Je ziet mij dan ook regelmatig over de A12 crossen. Tijdens een van mijn grootste passies -wintersport- heb ik Yelmer leren kennen en inmiddels wonen we samen. Behalve op de latten zie je mij ook regelmatig in de sportschool en al skeelerend of wandelend in de buitenlucht."

Mijn loopbaan
"Na mijn studie Strategisch HRM in Utrecht ben ik aan de slag gegaan bij Royal FloraHolland, ook wel bekend als de bloemenveiling. Ik heb daar verschillende projecten opgepakt, van het opzetten van het onboarding programma tot het neerzetten van een coachpool in het kader van de engagement aanpak en eindigde als HR business partner."

"Na pakweg 5 jaar kwam Giraffe HR op mijn pad. Gestart bij Heineken en Vrumona als HR business partner, door naar KPN als HR lead, via ADM en Stedin naar Klaverblad als HR consultant. Ik kijk er ontzettend naar uit om Giraffe HR -samen met mijn collega Business Managers- nog verder op de kaart te zetten."

Wil je meer weten over (werken bij) Giraffe HR?
"Dan drink ik graag een kop koffie met je. Weet me te vinden via de mail, app of telefonisch. Tot op de kantoor bij The Human Network!"

Overzicht blogs
Business Manager
Marjolein Reith /
Business Manager

Benieuwd wat de experts van Giraffe HR voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!